Čo si myslíte o mojom blogu

Vo fóre k tomuto blogpostu uvítam všetky Vaše názory, komentáre, pochvaly, skrátka hocičo, čo máte na srdci k môjmu blogu Samoser Solutions ako celku.

Vopred ďakujem za akékoľvek konštruktívne návrhy a pripomienky. 🙂

28 názorov k “Čo si myslíte o mojom blogu

  1. A to akoze som jedina,co sa vyjadrila? Hm,konstruktivne podotykam,ze by si mohol porozmyslat o rubrike pre matky s malymi detmi.ja jedno mam a stalo sa mi pri citani humusnej rozpravky,ze som ho skoro zobudila mojim rehotom.Ostatnym v mojej blizkosti to nebolo az take smiesne.Tak neviem,bud som sibnuta ja,alebo ano…Paci sa mi,lepsie ako v krcme pri pive a taxi v nedohladne:-)

  2. Ani neviem, ci to este aktualne.. Nuz, vyborny blog. Len co som sem zavitala pred 10 min uz mas link aj u mna 😉 Takze len tak dalej! Nech ti dalej rastie…ten blog!!

  3. Ahoj Lucia, ďakujem za pochvalu, aj za link! 🙂
    Drľím palce s Tvojím indickým blogom, rád sa dozviem, čo nového v Bollywoode 😉

  4. Je to f pohode a zaujalo ma tu vąelibárzčo . Čo tu budem hovori» . Dúfam ľe raz si dame nejake pifko na nejakom stretnuti ZNN alebo tak a pla»i» budú tieto faninky tu čo ti tolko píąu , to je jasné XAXAXAX … Takľe ich potom zeber ze sebú .

  5. Čo sa mi páči?
    1) ten trnavsko záhorácky dialekt, či aký, lebo aj ja ho zvyknem pouľíva» + do toho zamieąam trochu račianskeho, lebo v Rači bývam
    2) vtipným spôsobom poukazujeą na váľne veci (Vianoce uľ v októbri, grafitti, etc.)
    3) máą fantastické linky (prosím zachova»)
    4) píąeą tak ako by som ja chcela a nedokáľem
    5) uľ «a čítajú aj moje decká 15 +12r.
    6) to by hádam stačilo, moc nafúkneą a do dverí sa nezmestíą 🙂
    Aha, tie Tvoje technické IT články nečítam…trt tomu rozumiem

  6. Zbojnix, nabudúce nech »a teda vidím na Zleze, nie ako minule, ľe si sa neukázal! 🙂

    Alma, ďakujem za vyčerpávajúci komentár, veµmi si ho cením, a máą pravdu, uľ teraz musím dverami chodi» bokom 😉
    S tými de»mi si ma trochu vystraąila, lebo ja tu píąem aj ąkaredé slová. Dúfam, ľe im to neublíľi.
    Rača je veµmi fajn, býva mi tam kopec kamarátov a eąte aj krstní rodičia. Inak, víą jako: Jurané sú zlí ludé a Račané téľ 😀

  7. Chi chi, detiská sú pod kontrolou (nemôľu si len tak hocikedy k PC sadnú», majú to limitované…a dohliadame aj po akých stránkach surfujú).Mladý číta básničky, dcéra fotoveci, linky. Te milé“kecy“ ich zatiaµ nezaujímajú.
    Dočítania

  8. Ďakujem za tip, ale aj tento je fajn. Ukäzuje presne to isté: 2/10 pre adresu samuso.sk a 3/10 pre adresu samuso.sk/blog. Nebolo by to bývalo bolo takéto zmätené, keby som bol býval vedel oąetri» presmerovanie. Ale ja som lama lamacia.
    BTW, ak pouľívaą Operu, tá sa neob»aľuje načíta» obráľ»ok znovu a ukäzuje porát ten jeden, čo načítala ako prvý.

  9. Ahoj Samko,
    Po dlhom case som sa opat zatulala na tvoj blog a musim povedat, ze je coraz lepsi, prepracovanejsi a srandovnejsi:) Uz som mala byt davno na skuske, a ja namiesto toho citam jednu rubriku za druhou a na tvari sa mi coraz castejsie objavuje priblbly usmev, niekedy sa dokonca hlasno chechcem a parkrat aj pukam od smiechu a to vyzeram teda dost ebnuto, lebo moji madarski spolubyvajuci ma v takomto stave moc casto nevidia a vobec nerozumeju slovenskemu humoru….hrozne moc sa mi lubi tvoja slovencina, ako s nou narabas a ako ju prekrucas, patras po starych slovickach, ktore vedel pouzivat akurat tak pan Satinsky…a este zopar slovenskych naozajstnych komikov.Len tak dalej!

  10. Samuąo, začala som pravidelne číta» Tvoj blog, uľ je to asi mesiac, čo mi pomáha preľi» v práci (rozumej telemarketing, direct marketing, ankety a pod.) a väčąinou mám váľne problémy nerehote» sa na celé call centrum, lebo častro na mňa potom kukajú kolegovci naokolo, či mi náhodou nepreplo…takľe jedno veµké ĎAKUJEM (((-8

  11. Neviem, preco som sa zatulala na tento blog az teraz…preco to sa nestalo este vtedy, ked som bola v NR cez cely minuly rok…aj to neviem…je fantasticky a pre mna velmi, velmi inspiracny!!!! tak aj ja myslim, ze tento blog nebude mat konec…“do końca ¶wiata i o jeden dzień dłużej…“:) zdravim:)
    p.s. odporucam este velmi dobry polsky blog od Zuzy Ziomeckiej:
    http://www.dzielnia.moblog.pl

  12. človeče ąecka čes» za tento blog ….pozerával som vľdy len úplne vaľne ale toto ma dorazilo len tak dalej
    ( nechces robit texty pre nasu kapelu 😀 😀 )

  13. no ehm..dobrô, veµmo dobrô, čo to tu máą_aľ teraz som to objavilo a mám pocit, ľe kým nedočítam, neodídem..

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *